Het traject

De Coaching en Counseling vindt over het algemeen plaats in een rustige coachruimte of online. Op locatie is het uiteraard ook mogelijk, bijvoorbeeld bij bedrijven die hun personeel deze mogelijkheid willen bieden.
Maar wat houdt een coaching of counseling traject nu eigenlijk in?

Speerpunten tijdens coaching

Foto van Dorothy Kirnd die opzij kijkt
  • Loskomen van vastgeroeste (familie) patronen
  • Opheffen van blokkades
  • Uitstrekken naar persoonlijke ontwikkeling en groei
  • In je eigen kracht gaan staan
  • Begrijpen van je emoties en gevoelens

Be the change you seek in your life

Dorothy Fikki-Krind

Het traject

In mijn resultaatgerichte Therapeutische coaching traject ligt de focus op de blijvende positieve gedachten en gedragsverandering. Hoewel coaching maatwerk is, heeft een traject een aantal vaste stappen.

Kennismaking
Start coaching
Evaluatie
Nazorg

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is bedoeld om te ontdekken of Fixing Me bij jou past en om te kijken of we een ‘klik’ samen hebben. Daarnaast bespreken we op welke manier je bij Fixing Me aan de slag kunt of wilt gaan met jouw vraag.

Het kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats en is kosteloos.

Start coaching

Wanneer je na het kennismakingsgesprek besluit om mij als jouw therapeutische coach te kiezen coach ik je in 4 of 8 gesprekken naar de gewenste en blijvende gedachte en gedragsverandering. De gesprekken duren doorgaans 90 minuten.
Blijken 8 gesprekken niet genoeg dan gaan we verder. Een ieder is anders en uniek en het gaat immers om maatwerk.

Evaluatie

Tijdens het Therapeutische coaching traject voeren we tussentijds een evaluatie. Hierbij blikken we terug naar de start van het traject, kijken we waar we nu staan, en hoever we van jouw veranderdoel verwijderd zijn.

Nazorg

Je traject is ten einde gekomen en je gaat nu alleen verder, SPANNEND! Ook na het traject mag je mij natuurlijk altijd benaderen met vragen, of zaken waar je even niet uitkomt. 
De nazorg van het traject bestaat uit 2 telefonische gesprekken van 30 minuten. Wanneer hieruit blijkt dat je toch behoefte hebt aan meer gesprekken dan bespreken we de mogelijkheid van een losse sessie(s).